Qysh Me Konvertu Fotografine ne Tekst (ASCII)?

Faqja PicASCII mundeson konvertimin e fotografive ne formatin ASCII, Tekst, HTML brenda disa sekondave.

Konvertimin ne tekst mund ta beni gjithashtu duke i ruajtur ngjyrat e fotografise. Thjeshte klikoni Browse, zgjedhni fotografine qe deshironi ta konvertoni dhe me pas klikoni “Generate”.

http://picascii.com/