Qysh Me Kontrollu Topin ne Pinball?

Shpesh ju ka ndodhur qe kur nuk keni pasur casje ne internet, apo thjesht per qejf, keni luajtur lojerat qe gjinden automatikisht te instaluara ne kompjuter.

Njera nga keto lojera qe luhet me se shumti eshte loja e famshme e pinball-it.

Per kete loje, ekziston nje “hile” me ane te se ciles ju mund ta kontrolloni topin e pinball-it me ane te mousit e ta levizni ku te doni, dhe me kete ti impresiononi shoket tuaj.

Kur te hyni ne loje, shkruani (hidden test) pa kllapa, dhe prekni enter. Do e shihni se me klikimin e tastit te majte te topit topi do shkoje aty ku leviz mousi.