Qysh Me Kontrollu se a Mund PC-ja juaj te Perballoj Lojerat e Caktuara?

Nese ju pelqen ndonje loje dhe nuk e dini se a e perballon PC-ja qe keni lojen e deshiruar, apo te dini se cfare performanca hardverike kerkon loja atehere ju mbetet qe te hapni nje nga shfletuesit si psh, Google Chrome dhe te siguroheni qe e keni te instaluar aplikacionin apo programin JAVA.

1. Hyni ne kete adrese www.systemrequirementslab.com

2. Zgjedheni lojen te cilen deshironi te kontrolloni se a pershtatet per PC tuaj.

3. Shtypeni tastin Can you run it?

4. Rezultati i lojes per kerkesat Minimale dhe te Rekomanduara.

 

//Falenderojme lexuesin tone Labinot Z. Berisha per kontributin me kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME