Qysh Me Kontrollu sa ka Hapesire te Lire ne iPhone?

Si shume telefona edhe iPhone vjen me hapesira te ndryshme te memories. Per te kuptuar se sa keni hapesire te lire ne iPhone-in tuaj, ndiqni hapat e meposhtem:

1. Preke aplikacionin “Settings”.

2. Preke opsionin “General”.

3. Preke opsionin “About”. Hapesira e lire ne iPhone-in tuaj do te shfaqet ne fushen e “Available”. Ndersa hapesira totale shfaqet ne fushen “Capacity”.

Mos u habisni nese ne fushen e “Capacity” shfaqet me pak hapesire se sa eshte proklamuar kur e keni blere. Kjo ndodh pasi hapesiren tjeter e shfrytezon sistemi operativ iOS.

  • Valdriinn

    shum flm per ket informacion , sepse e kam blere nje iphone 4s 16 GB dhe ne fushen ” Capacity ” me dilke 13.6 GB dhe nuk e disha perse por tani pe di se sistemi iOS pe shfrytzojka hapsiren tjeter .. FLM SHUME

  • Valdriinn

    shum flm per ket informacion , sepse e kam blere nje iphone 4s 16 GB dhe ne fushen ” Capacity ” me dilke 13.6 GB dhe nuk e disha perse por tani pe di se sistemi iOS pe shfrytzojka hapsiren tjeter .. FLM SHUME

Qysh me kriju restore në iPhone?