Qysh Me Kontaktu Sherbimin e Zjarrefikesave ne Shqiperi?

Ne cdo vend ne Shqiperi mund te kontaktoni sherbimin e zjarrefikesave shqiptar permes telefonit pa pagese.

Numri i telefonit: 128

Keto thirrje mund te behen nga telefonija fikse dhe ajo e levizshme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME