Qysh Me Konrtibu ne Qysh Me?

Nese keni ndonje ide se qysh mundeni te kontriboni ne webfaqen Qysh.me atehere shko ne www.qysh.me

Mandej klikoni ne  TREGO QYSH ME dhe na hapet formulari perkates

Plotesojme EMRIN, Email Adresen, Titullin e Artikullit dhe Artikullin (Qysh Me … )

Pasi qe e perfundojme artikullin e prekim tastin Dergo dhe Artikullin vjen te editoret tane te cilet e lexojne edhe sipas mundesive e testojne dhe e verifokojne nese artikulli eshte per tu publikuar.

Ne fund e shtojme emrin e publikuesit dhe e falenderojme.

Besojme qe tani me ju e keni nje teme te cilen deshironi ta dergoni. 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME