Qysh Me Konfiguru iCloud ne iPhone, iPad & iPod Touch?

iCloud eshte aplikacion i Apple me te cilin do te keni hapesire 5 GB gratis nepermjet internetit per ruajtjen e muzikes, filmave, librave, etj.

Ne iOS 5 aplikacioni iClod vjen i parainstaluar. Hapeni aplikacionin

Kyquni me ID-ne tuaj, ose krijoni nje te re duke klikuar butonin Create a Free Apple ID
Zgjedhni per secilin sherbin qe deshironi update duke klikuar ON. Nese deshironi te keni nje Backup te fajllave, poashtu zgjedhni ON.
Nese deshironi te shkarkoni automatikisht muzike dhe filma shkoni te settings –> store dhe caktoni per secilen opcionin ON.

  • Marsi35_8

    Nuk po mundem te kyqem ne network..psh nuk kam seris te VALA…si te arrij ta konnfiguroj ne Iphone 4

  • driton

    si me hap iclude

Qysh me kriju restore në iPhone?