Qysh Me Konfiguru iCloud ne iPhone, iPad & iPod Touch?

iCloud eshte aplikacion i Apple me te cilin do te keni hapesire 5 GB gratis nepermjet internetit per ruajtjen e muzikes, filmave, librave, etj.

Ne iOS 5 aplikacioni iClod vjen i parainstaluar. Hapeni aplikacionin

Kyquni me ID-ne tuaj, ose krijoni nje te re duke klikuar butonin Create a Free Apple ID
Zgjedhni per secilin sherbin qe deshironi update duke klikuar ON. Nese deshironi te keni nje Backup te fajllave, poashtu zgjedhni ON.
Nese deshironi te shkarkoni automatikisht muzike dhe filma shkoni te settings –> store dhe caktoni per secilen opcionin ON.

 • Marsi35_8

  Nuk po mundem te kyqem ne network..psh nuk kam seris te VALA…si te arrij ta konnfiguroj ne Iphone 4

 • Marsi35_8

  Nuk po mundem te kyqem ne network..psh nuk kam seris te VALA…si te arrij ta konnfiguroj ne Iphone 4

 • b

  si mundem te e hap nje iphone 5 pasi qe eshte i bllokuar me icloud

 • fejza

  ju Lutem a di dikush te me tregoj si te hiq i cloud prej ipone 4s ju faliminderit per ndimen ?….

Qysh me kriju restore në iPhone?