Qysh Me Kerku permes Fotografise ne Google Images?

Google ne kohet e fundit ka lansuar mundesine e kerkimit me ane te fotografive  ne Google Image makinen kerkuse.

Si behet kjo?

Kap dhe lesho

Kape dhe lesho me ane te mausit fotografine nga kompjuteri ose ndonje webfaqe ne kutine e Kerkimit images.google.com.

Ngarko Fotografi

Ne images.google.com, klikoni ne ikonen e aparatit, pastaj zgjidheni  “Upload an image.” dhe pastaj e gjeni fotografine ne kopmjuterin tuaj qe te ngarkohet dhe kerkimi fillon.

Me ane te Linkut me Copy/Paste

Keni gjetur ne internet nje fotografi qe jeni kurioz te dini me shume rreth saj? Klikoni me tastin e djath te mausit dhe Kopjoni linkun ku gjendet fotografia. Ne images.google.com, klikojm ikonin e aparatit dhe e prekim “Paste image URL”.

 

Falenderojme CIMA-ne per kontributin ne kete teme.