Qysh Me Heke Merzine?

Ka ditë në të cilat s’keni çfarë të bëni, sidomos nëse jeni të detyruar të qëndroni në shtëpi. Nuk ka asgjë në televizor, nuk ju bëhet as të dëgjoni muzikë, jeni plotësisht vetëm, madje edhe kompjuteri është bërë monoton. Por ja si mund ta kapërceni këtë gjendje:

  1. Filloni të programoni një ditë ndryshe. Nëse bie shi dhe nuk mund të bëni dot dy hapa, apo të shëtisni me biçikletë, kërkoni të merreni me një punë në shtëpi
  2. Provoni të merrni një letër e laps, për t’i shkruar një letër dikujt që nuk e shihni, apo s’e dëgjoni prej kohësh. Do ta shihni që sforcimi, në fund, do t’iu bëjë të kaloni mërzinë.
  3. Gjitashtu mund të përfitoni nga rasti për të riorganizuar dhomën tuaj, ose nëse nuk ju mjafton, mund të rregulloni të githë shtëpi: kështu do të jeni më pak të mërzitur jo dhe më të kënaqur prindërit.
  4. Mund të merrni ndonjë Dvd dhe të përfitoni për të shikuar ndonjë film. Nëse ajo që shihni do t’ju tërheqë, do të jetë shumë mirë ta kaloni ditën në këtë mënyrë.
  5. Nëse keni dëshirë të konsumoni ushqim thjesht sa për të shtyrë kohën, më mirë hapni frigoriferin dhe pini një gotë ujë, edhe dy, derisa dëshira t’ju kalojë.

Burimi: http://www.ikub.al/GJENIU_CATEGORY/1106230075/Article-Si-mund-te-kaperceni-merzine.aspx

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME