Qysh Me Kalu nje Nate te Qete?

A eshte nata vetem te qendroni te zgjuar? Ndonjehere ju jeni pak te lodhur ose nuk ndiheni mire. Mire kujdesuni sa me mire per veten tuaj.

Merrni dicka qe do te kaloni kohen tuaj. Ju mund te shikoni serialin apo filmin tuaj te preferuar ne televizion. Mund te luani edhe ndonje loje.

Beni nje dush te nxehte. Ju do te relaksoheni.

Mos harroni stomakun tuaj. Hani ushqime te shendetshme.

Ndegjoni muziken tuaj te preferuar.

Ndaleni telefonin nese vertet deshironi te relaksoheni. Ju duhet ta mbyllni telefonin tuaj sepse dikush mund te ju shqetesoj dhe ju nuk mund te relaksoheni.

Fleni. Nese ju nuk fleni sa duhet ju nuk do te jeni shume te lumtur.