Qysh Me Ju Qase Disa Accounteve te Gmail ne te Njejten Kohe?

Nese keni me shume se nje account ne Gmail, dhe deshironi ti qaseni me shume se nje accounti ne te njejten kohe, atehere nuk
ka nevoje te hapni disa shfletues (browser) per ta bere kete. Ekziston nje menyre qe lejon hapjen e disa accounteve njekohesisht.

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/image_thumb62.png

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/sshot2010080933.png
Te opcioni Multiple Sign-in klikoni Edit:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/SNAGHTML715369_thumb.png?resize=414%2C274
Zgjedhni opcionin Use Multiple Google Accounts in the same browser dhe klikoni Save:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/image_thumb63.png?resize=426%2C380
Do te ju shfaqet nje dritare me konfirmimin e ndryshimit qe e keni bere. Klikoni Back qe te ktheheni te Settings:

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/image_thumb64.png?resize=490%2C105
Tani tek accounti juaj anash do te shfaqet nje shigjete, klikoni mbi te dhe zgjedhni opcionin Sing in to another account:
https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/image_thumb65.png

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/image_thumb66.png
Tani do ti keni dy accounta te kyqur, dhe mund te zgjedhni cilin deshironi ta leni default:

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/SNAGHTML7639bf_thumb.png
Per ta larguar kete opcion, klikoni Edit tek opcioni Multiple sign-in:

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/image_thumb67.png
Zgjedhni opcionin Off dhe ruani ndryshimet:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/08/image_thumb68.png