Qysh Me Ju Qase Accountit Box.Net nga Ubuntu?

Box.net ofron mundesine e ruajtjes se te dhenave online deri ne 1GB, te cilave mund ti qaseni nga kudo.
Ekziston nje menyre qe ti qaseni ketyre te dhenave ne dekstopin tuaj fare pa e perdorur shfletuesin per te hyre ne faqen
Box.net.

Ne Desktopin tuaj shkoni tek Places Connect to Server:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/10/WindowsLiveWriter/HowtoAcce.NetAccountfromUbuntutheEasyWay_A809/connecttoserver.png
Do te ju shfaqet ky dialog:

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/10/WindowsLiveWriter/HowtoAcce.NetAccountfromUbuntutheEasyWay_A809/webdavconnect.png?resize=440%2C266
E shkruani username dhe passwordin e accountit tuaj te hapur ne box.net, ndersa tek hapesira server shkruani www.box.net/dav
Ne hapesiren ‘Name to use for connection’ e shkruani emrin e folderit sipas deshires.

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/10/WindowsLiveWriter/HowtoAcce.NetAccountfromUbuntutheEasyWay_A809/myboxicon.png
Kur doni t’iu qaseni fajllave, klikoni dy here mbi folder dhe do te ju shfaqet dialogu per kyqje:

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/10/WindowsLiveWriter/HowtoAcce.NetAccountfromUbuntutheEasyWay_A809/webdavlogin.png