Qysh Me Jailbreak iPhone / iPad / iPod me iOS 5.1.1?

Ky udhezues tregon se qysh me jailbreak paisjen tuaj iPhone, iPad, iPod me iOS 5.1.1. Para se te zbatoni hapat qe pershkruhen ketu, ju lutemi sigurohuni qe paisja juaj eshte kompatibile per kete proces ku pershkruhet ne fund te ketij udhezuesi.

Hapi 1:
Beni backup paisjen tuaj ne iTunes duke klikuar me butonin e djatht te mausit ne paisjen tuaj qe gjendet nen menyne ‘Devices’ dhe kliko ‘Back Up’.

Hapi 2:
Kur te perfundoj procesi i backup hapeni paisjen tuaj dhe shkoni ne Settings->Reset->Erase all Content and Settings. Kjo do te ndihmoj ne procesin e te berit jailbreak me shpejte.

Hapi 3:
Hapeni Absinthe dhe sigurohuni qe akoma e keni te lidhur paisjen tuaj permes USB ne kompjuterin tuaj.

Hapi 4:
Klikoni ‘Jailbreak’ dhe prisni… keni durim dhe mos e hiqni paisjen tuaj nga USB kabllo.

Hapi 5:
Kur te perfundoj procesi jailbreak kthehuni ne iTunes dhe ktheni backup-in tuaj qe e keni bere ne Hapin 1. Kliko me butonin e djatht te mausit ne paisjen tuaj qe gjendet nen menyne ‘Devices’ ne panelin e majte te iTunes dhe klikoni ne ‘Restore from Back Up’… pastaj zgjedhni backupin qe keni krijuar me pare. (procesi qe shpjegohet ne kete hap, i kthen te gjitha te dhenat qe keni pasur ne paisjen tuaj para se te filloni ta zbatoni kete udhezim.)

Hapi 6:
Faleminderit qe na vizituat ne per te shfrytezuar kete udhezues dhe kenaquni me paisjen tuaj tani.

Verejtje: Paisjet qe mund te behen jailbreak me Absinthe 2.0 jane:

– iPad 3 (WiFi/CDMA/Global)
– iPad 2 (WiFi/CDMA/GSM)
– iPad 1
– iPhone 4s
– iPhone 4 (GSM), iPhone 4 (CDMA)
– iPhone 3GS
– iPod 4G
– iPod 3G

Paisjet qe nuk perkrahen jane:

– iPad 2 WiFi R2 (modeli i ri)
– AppleTV 2
– AppleTV 3

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME