Qysh Me Jailbreak iOS 5.0.1 Per iPhone, iPad, iPod Touch?

Jailbreak i paisjeve ju jep mundesine qe te qaseni ne me shume resurse dhe te gjitha pa pagese, si dhe mundeson perdorimin e rrjetit te operatoreve te ndryshem sipas deshires pavaresisht nga kontrata. Kompania Apple po mundohet te merr te gjitha masat qe ta parandaloj jailbreaking sepse i shkakton shume humbje kompanise, por grupet si Redsnow, ultrasnow, Hot, jane gjithmone aktiv dhe gjejne menyra per ta bere jailbreak iPhone (2G, 3G, 3GS, 4 ,4S), iPad (1 & 2), iPod Touch (te gjitha llojet) gje qe ju mundeson te perdorni shume resurse shtese dhe ate pa pagese.

Shkarkoni versionin e fundit (iOS 5.0.1) per iPad/iPhone/iPod Touch dhe beni update-in e fundit.

Krijoni nje backup me ane te iTunes ose iCloud ne menyre qe ti riktheni te dhenat e juaja perseri ne pajisje pasi ta keni bere jailbreak.

Me pas shkarkoni versionin e fundit te  Redsn0w (ketu jane linqet per  Windows & Mac)

Hapeni Redsn0w dhe ne meny zgjedhni “Extras” me pas “Select IPSW” dhe me pas lokalizoni fajlin e iOS 5.0 firmware  (ketu eshte linku per fajllin firmware, sigurohuni qe te zgjedhni versionin e duhur te firmware qe eshte krijuar per iPhone, iPad & iPod Touch).

Me pas klikoni “JailBreak” dhe zgjedhni “Install Cydia” dhe vazhdoni me proceduren duke u bazuar ne instruksionet qe ju shfaqen ne ekran dhe Redsnow do te perfundoj automatikisht  jailbreak-un.

Pasi te perfundoj procesi do te duhet te startoni ne ‘tethered mode’, per kete hapeni Redsnow dhe zgjedhni “Extras” me pas klikoni “Just Boot”.

 

 • Musafiri

  Tlutna spjegoje a osht tethered a untethered jailbreak. A i bohet update edhe modem firmware. Duhet me pas kujdes me modem firmware se munet me e blloku iphonin edhe sun ja bon unlock 😉

  • koki

   tethered osht se nuk ka untethered jailbreak niher per iOS mat ri,ata priten me dal ma vone dmth sa her tu nalet telefoni duhet me ja bo just boot me redsn0w

   • Anonymous

    dmth hala ska dal programi qe edhe kur ta shkymsh telefonin mos me ja bo qashtu A?

 • Musafiri

  Tlutna spjegoje a osht tethered a untethered jailbreak. A i bohet update edhe modem firmware. Duhet me pas kujdes me modem firmware se munet me e blloku iphonin edhe sun ja bon unlock 😉

  • koki

   tethered osht se nuk ka untethered jailbreak niher per iOS mat ri,ata priten me dal ma vone dmth sa her tu nalet telefoni duhet me ja bo just boot me redsn0w

   • TaulantHyseni

    dmth hala ska dal programi qe edhe kur ta shkymsh telefonin mos me ja bo qashtu A?

 • Erisi84do

  Ca jan kto informacione leshi qe jepni.asigja nuk specifikoni qe kush nuk e ka oficciale carten sim sduhet te baj update se behet update dhe basebandi dhe nuk mun ti bej me unlock pra qe nuk njeh me asnje karte sim pervec asaj te autorizuar.update mund ti baj vetem kush ka iphone qe eshte ble ketu dhe njeh gjith kartat kurse te tjeret vetem nese kan ruajt ishsh me tinyumbrella
  Dhe per momentin ios 5.0.1 nuk eshte e keshillueshme pasi eshte tethered jailbreak,nese fiket nese ben restart iphoni nuk ndizet me nese nuk ke nje laptop me vete dhe ta ribesh just boot tethered me ane te redsn0w
  Pa i mesuar mire te gjitha keto nuk jua keshilloj te luani me iphonet se nuk eshte e kollajte

 • Erisi84do

  Ca jan kto informacione leshi qe jepni.asigja nuk specifikoni qe kush nuk e ka oficciale carten sim sduhet te baj update se behet update dhe basebandi dhe nuk mun ti bej me unlock pra qe nuk njeh me asnje karte sim pervec asaj te autorizuar.update mund ti baj vetem kush ka iphone qe eshte ble ketu dhe njeh gjith kartat kurse te tjeret vetem nese kan ruajt ishsh me tinyumbrella
  Dhe per momentin ios 5.0.1 nuk eshte e keshillueshme pasi eshte tethered jailbreak,nese fiket nese ben restart iphoni nuk ndizet me nese nuk ke nje laptop me vete dhe ta ribesh just boot tethered me ane te redsn0w
  Pa i mesuar mire te gjitha keto nuk jua keshilloj te luani me iphonet se nuk eshte e kollajte

Qysh me kriju restore në iPhone?