Qysh Me Ja Prishe Kompjuterin Dikujt Per Hajgare?

Se pari shkojm ne kompjuterin e personit te cilit dojm me bo hajgare, i mbyllim te gjitha dritaret dhe ne Desktop

E prekim tastin PrintScreen i cili gjindet ne pjesen e lart ne te djath te tastatures.

Pas kesaj shkojme ne Start > All Programs > Accesories > Paint (Vlene per Windows 7 Dhe XP)

Aty e prekim Select (katrorin me vija) Dhe mandej permbi paint e bojm paste (ose CTRL + V)

Pasi qe del fotografia si ne shembullin tone atehere skojme ne File > Save As

 

Dhe e ruajm fotografine ne My Documents, dhe e hapim fotografine dhe bejme Set As Wallpaper.

Pastaj ne desktop shkojme dhe Me Tastin e Djath te mausit e hekim tikun nga “Show Desktop ICONS”

Kjo i heke te gjitha ikonat ekzistues nga Desktop-i dhe mbetet vetem fotografia si Wallpaper e cila e tregon se aty gjendet nje Ikone dhe nuk mund ta prekesh.

 

Per fund ju vetem duhet qe ta qitni tikun  “Show Desktop ICONS” dhe cdo gje do te kthehet ne normale.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME