Qysh Me Iu Shmang Regjistrimit Neper Webfaqe Duke Perdor Bugmenot?

Gjatë shfletimit të webfaqeve të ndryshme, shumë nga to na kërkojnë informacione të ndryshme si emrin, mbiemrin, adresën, kodin postal e të tilla. Fatmirësisht, ekziston një faqe e cila na mundëson që të kemi akses në këto faqe pa pasur nevojë ti japim informacionet personale.

Përdorimi është shumë i lehtë dhe i thjeshtë, nuk ju duhet ndonjë aftësi e përdorimit të internetit e të tilla.

E tëra që duhet të bëni është të vizitoni faqen bugmenot të shkruani emrin e faqes dhe Get Logins.

Në faqe ju tregojnë edhe sa ka qenë funksional ai user për të tjerët, dhe edhe ju mund të tregoni në rrast se ju ka funksionuar apo jo.