Qysh Me iu Qase Media Koleksionit (Foto,Video,etj) nga Kudo ne iPhone, iPad ose iPod Touch?

Nese keni nje koleksion te madh te fotografive, videove, dhe nuk keni hapesire per ti ruajtur te gjitha ne iPhone, atehere ju mund ti qaseni virtualisht ketyre te dhenave.
ZumoCast eshte program pa pagese i cili mundeson te qaseni te dhenave digjitale nga kudo.

Shakrko ZumoCast: http://www.zumocast.com/download
Instalimi eshte i thjeshte si ne qdo program tjeter:
http://www.qysh.me/qysh-me-iu-qase-media-koleksionit-fotovideoetj-nga-kudo-ne-iphone-ipad-ose-ipod-touch/

Pas instalimit, nese nuk keni llogari te hapur me pare do te ju shfaqet nje dialog ku kerkohet te krijoni nje llogari ne ZumoCast:
http://www.qysh.me/qysh-me-iu-qase-media-koleksionit-fotovideoetj-nga-kudo-ne-iphone-ipad-ose-ipod-touch/

Me pas zgjedhni folderat te cilat deshironi ti qaseni me vone:

http://www.qysh.me/qysh-me-iu-qase-media-koleksionit-fotovideoetj-nga-kudo-ne-iphone-ipad-ose-ipod-touch/
Ikona e ZumoCast ndodhet ne Taskbar. Klikoni me tastin e djathte Preferences -> ZumoCast Web Access:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-02-03-57.png?w=640
Ne Preferences zgjedhni Manage Content per te shtuar ndonje folder:

http://www.qysh.me/qysh-me-iu-qase-media-koleksionit-fotovideoetj-nga-kudo-ne-iphone-ipad-ose-ipod-touch/

Ne Settings mund te zgjedhni disa prej opcioneve qe tregohen me poshte:

http://www.qysh.me/qysh-me-iu-qase-media-koleksionit-fotovideoetj-nga-kudo-ne-iphone-ipad-ose-ipod-touch/
Instalimi i ZumoCast ne iPhone

Hapeni App Store ne iPhone dhe shkarkoni programin ZumoCast pa pagese.

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-00-01-55.png?w=640
Pas instalimit klikoni Start Now:
https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-00-47-11.png?w=640

Klikoni butonin Sign In dhe shkruani te dhenat e llogarise se hapur pak me pare:
https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-00-48-32.png?w=640
https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-00-52-55.png?w=640

Ne Home Screen do te ju shfaqen kompjuteret nga te cilet deshironi ti qaseni te dhenave:
https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-02-23-43.png?w=640

Zgjedhni kompjuterin tuaj dhe me pas do ti shihni folderat qe i keni lejuar per qasje:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-00-56-01.png?w=640

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-01-03-29.png?w=640
Kur te hapni ndonje video do te keni mundesine ta shikoni menjehere ose ta shkarkoni ne iPhone:
https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-00-57-29.png?w=640

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-00-59-28.png?w=640

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-01-05-37.png?w=640

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-01-01-46.png?w=640
Poashtu mund ti qaseni dokumenteve te Office:

https://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-02-27-52.png?w=640
Te lexoni nje dokument Wordi:

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-02-28-26.png?w=640
Te shikoni nje prezantim ne PowerPoint:

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/10/sshot-2010-10-06-02-28-55.png?w=640
Perveq qe mund ti qaseni te dhenave nga iPhone, gjithashtu mund ti qaseni nga cilido kompjuter qe ka qasje ne internet:
http://www.qysh.me/qysh-me-iu-qase-media-koleksionit-fotovideoetj-nga-kudo-ne-iphone-ipad-ose-ipod-touch/

http://www.qysh.me/qysh-me-iu-qase-media-koleksionit-fotovideoetj-nga-kudo-ne-iphone-ipad-ose-ipod-touch/

http://www.qysh.me/qysh-me-iu-qase-media-koleksionit-fotovideoetj-nga-kudo-ne-iphone-ipad-ose-ipod-touch/

Qysh me kriju restore në iPhone?