Qysh Me Instalu iCloud ne Windows (PC)?

iCloud eshte si nje hard disk te cilit mund ti qaseni nepermjet internetit. Te dhenave ne iCloud mund ti qaseni nga iPad, iPhone, iPod touch, Mac ose PC. Pra me iCloud mund ti qaseni muzikes, filmave, fotografive, aplikacioneve dhe gjithqka tjeter qe keni ne kompjuterin tuaj.

Se pari shkarkoni programin iCloud i cili eshte falas nga ketu: http://support.apple.com/kb/DL1455

Pas instalimit shkoni te Control Panel –> Network and Internet –> iCloud dhe caktoni sherbimet qe deshironi ti keni

Pas konfigurimit, nese deshironi ti lejoni update atuomatike te muzikes, filmave, apo librave tuaj shkoni te iTunes –> Edit –> Preferences –> Store dhe selektoni Music, Apps, and Books.