Qysh Me Instalu Facebook-un Në çdo Mobil?

Facebook-u se fundmi e ka lansuar aplikacionin ‘Every Phone’ , i cili ofron qasje te plote ne kete rrjet social per mbi 2,500 lloje te telefonave mobil.

Aplikacionin mund ta shkarkoni duke shkruar adresen m.facebook.com, dhe duke shkuar ne fund te faqes ku do ta gjeni butonin Download. Poashtu aplikacionin mund ta downloadoni direkt nga adresa d.facebook.com/install.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME