Qysh Me Instalu Facebook-un ne iPad?

Pas nje kohe shume te gjate, me ne fund eshte krijuar aplikacioni zyrtar i Facebook-ut per iPad. Aplikacioni zyrtart per iPad ofron eksperiencen me te mire me perdorimin e Facebook-ut dhe eshte me kompatibilitet te plote per ekranin e madh te iPad-it. Poashtu ky aplikacion eshte shume me i shpejte se perdorimi i Facebook-ut me shfletuesin Safari ne iPad.

Aplikacionin mund ta shkarkoni nga ketu: http://itunes.apple.com/us/app/facebook/id284882215?mt=8

Facebook per iPad ne aksion:

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME