Qysh Me Instalu Facebook Messenger ne PC?

Facebook Messenger sapo eshte leshuar ne perdorim per sistemin operativ Windows. Me kete aplikacion do te mund ti qaseni Chat-it, News Ticker, si dhe lajmerimeve nga Facebook.

Aplikacionin mund ta shkarkoni pa pagese nga ketu: Shkarko Facebook Messenger

  • sabo

    faqe shume e vlefshme ,urime me te mirat per admin gezuar vitin e ri 

  • sabo

    faqe shume e vlefshme ,urime me te mirat per admin gezuar vitin e ri 

  • genti

    invalid request

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?