Qysh Me Instalu Aplikacionin e Koha.net ne Telefon?

Ketu ne video e keni te sqaruan menyren se si mund te instalojme aplikacionin e Koha Net ne Iphone, Android dhe Nokia

  • kohanet

    Kohanet

  • perparim

    Si mi instalu kohen ditore ne smartpfon

  • perparim

    Jeni gazetsa nr.2

Qysh me fitu smartphone OnePlus One?

Qysh me liru hapsësirë në iPhone duke optimizuar fotografitë?