Qysh Me Incizu Ni Skype Video Call?

Skype eshte nje nga menyrat me te lehta per te bere video komunikime neper te gjithe boten. Shumica e thirrjeve te realizuara me Skype jane te kualitetit te mire dhe garantojne stabilitet te lidhjes. Por Skype nuk e ofron mundesine e incizimit te video thirrjeve qe i keni realizuar. Ketu do te tregojme se si ti incizoni video thirrjet nga Skype.

Shkoni te faqja http://www.vodburner.com/ dhe shkarkoni programin Vodburner i cili eshte falas. Procedura e instalimit eshte shume e thjeshte dhe e zakonshme si me programet tjera.

Pas instalimit Vodburner do te incizoj automatikisht video thirrjet qe i realizoni ne Skype.

how to record skype video calls

Nese nuk deshironi qe te incizohen te gjitha thirrjet, atehere duhet ta konfiguroni programin Vodburner.  Klikoni te tabi Options me pas Configure dhe shkoni te pjesa Recording. Largoni tikun nga pjesa auto recording.

Poashtu ju mund ti editoni videot e incizuara

how to record skype video calls

Ne fund, te tabi Finish caktoni rezolucionin e deshiruar te videos, dhe ruani videon.