Qysh Me Importu Muzike ne iPod?

Hasni ne veshtiresi per te futur muzike ne iPod-in tuaj te ri? Lexo me poshte se qysh me importu muzike ne iPod.

1. Mblidhni te gjitha CD-jat qe ju pelqejne, perfshire edhe ato qe turperoheni ti degjoni ne pulbik, qe deshironi te futni ne iPod-in tuaj te ri.

2. Nese perdorni Mac, e gjitha qe ju duhet eshte te hapni “iTunes.” Nese perdorni PC, sigurohuni qe e keni te shkarkuar/instaluar iTunes. Disa njerez hezitojne ta shkarkojne kete program, mirepo eshte nje menyre e mahnitshme per organizimin dhe ruajtjen e muzikes suaj, dhe eshte falas.

3. Futeni CD-ne ne kompjuter. CD-ja duhet te paraqitet ne iTunes ne anen e majte. Kliko ne album dhe do te ju shfaqet lista e kengeve. Ne fund te kesaj faqe, kliko “Import” per te transferuar kenget tuaja nga CD-ja ne iTunes.

4. Perseriteni hapin e 3-te per te gjitha CD-te qe deshironi te futni ne iPod.

5. Tani, e gjitha qe ju duhet te beni eshte te lidhni iPod-in tuaj ne kompjuter. Per ta bere kete, perdorni kabllon qe e keni marr bashke me iPod.

6. Sigurohuni qe iTunes eshte akoma i hapur. Nje ikone e iPod-it tuaj do te shfaqet ne anen e majte te iTunes. Kliko ne kete ikone dhe do te ju hapet nje faqe e re. Klikoni ne butonin “Sync” qe gjendet ne fund te faqes. Kjo do te ju transferoj te gjitha kenget ne iPod. Mos e hiqni kabllon e iPodit nga kompjuteri derisa i gjithe transferi te perfundoj.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME