Qysh Me Importu Databazen e Access-it ne Excel?

Nese jeni duke pregatidur nje raport apo prezantim, dhe keni nevoje qe vendosni ne Excel databazen e krijuar ne Access me pare, atehere kete do ta mesoni ne vijim.

Ne menyne kryesore te Excelit klikoni Get External Data, dhe me pas zgjedhni opcionin From Access

1-ax

Lokalizoni databazen e Accessit qe deshironi ta importoni

2-ax

Nese keni disa tabela te krijuara ne ate databaze, duhet te zgjedhni njeren prej tabelave

Zgjedhni formen se si do te paraqiten te dhenat e importuara, dhe nga cila qeli te fillojne te shfaqen.

3-ax

Klikoni OK per te perfunduar. Te dhenat e importuara do te duken keshtu

5-ax