Qysh Me i Zhvillu Muskujt e Barkut?

Shume nga ne kane deshire te i zhvillojne muskujt e tyre e sidomos muskujt e barkut. Ne rrast se edhe ju keni deshire te keni nje bark te zhvilluar ateher mjafton te shikoni videon me poshte.

Videoja zgjat 8 minuta, aq duhet te zgjasin edhe ushtrimet e tuaja. Thjesht shikojeni video-n.

 

 • Berat_coobra

  ktu jom paraqit disa nga ushtrimet me te thjeshta qe ekzistoj per abdomen.Nese keni deshir te zhvilloni muskujt e barkut lypet shume pune dhe ushtrime me te integruara, gjithashtu mos harron i se edhe ajo qfar konsumoni eshte 50%

 • Berat_coobra

  ktu jom paraqit disa nga ushtrimet me te thjeshta qe ekzistoj per abdomen.Nese keni deshir te zhvilloni muskujt e barkut lypet shume pune dhe ushtrime me te integruara, gjithashtu mos harron i se edhe ajo qfar konsumoni eshte 50%

 • niti

  a bon per mosh 12 ose 13 vjet

  • limii

   me fal qe po ju pengoj a bon per moshen 14-15 vjeqar me i perdor keto ushtrime 😀

 • niti

  a bon per mosh 12 ose 13 vjet

 • tini

  bojn permi moshes 11 vjeqare 😀

 • kushtrim

  Shoki jem mi bo ka 30 copa secilen qysh po i bon ky t’kup barku 😀

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt?

Qysh me arritë trupin e përsosur?