Qysh Me i Zgjidhe Problemet ne Familje?

Nje dite tjeter, dhe familja juaj jane duke u grindur. Nje dite tjeter pikellimi.

Shikoni se cfare problemi eshte dhe mendoni per ndonje zgjidhje per te.

Bisedoni me familjen tuaj qete dhe bisedoni me ta se si problemi mund te zgjidhet.

Nese askush nuk ju degjon ju mund te beni dicka me vone.

Edhe pse eshte e rende bisedoni me dike qe do te ju degjoje. Provoni te bisedoni me dike qe ju i besoni, ndonje shoku ose dicka te tille.

Mos harroni nese cfare do qe ndodh, nese problemi nuk mund te zgjidhet nuk eshte asnjehere faji yt.

Mos mendoni se ju keni ndonje faj. Ju jeni person i mire, nuk ka rendsi se cfare dikush thote ose mendon.

Mos mendoni dicka qe do te ju pengoje te mendoj per zgjidhjen e problemit tuaj.

Mos hezitoni ta pyetni nje ndihmes profesional per kete.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME