Qysh Me i Tregu nje Shoku se ju Pelqen e Dashura e tij?

Ky artikull do te ju spjegoje se si ti thoni nje shoku qe juve ju pelqen e dashura e tij.

Kur keni shanse bisedoni me shokun tuaj, pyetni ata qe te ulen dhe te bisedoni.

Filloni duke i treguar atyre se ate e keni shok te ngushte dhe qe ju jeni te lumtur qe jeni shoke.

Pyetni ate nese mund t’i tregoni dicka personale.

Menjehere pasi qe te pergjigjet, tregojni atij se ju keni sekret dhe qe e dashuroni te dashuren e tij.

Thuani atij qe te mos jete i keq me ju.

Tregoni atij se ju vetem keni dashur te tregoni te verteten sepse shoket e vertete nuk mbajne sekrete ndermjet vete.

Pyetni ate nese ende mund te jeni shoke.

Keni kujdes! Kjo mund edhe ta prishe shoqerine tuaj nese shoku juaj behet nervoz.