Qysh Me i Tregu Ndonje Anetari te Familjes se ata Jane Duke i Lenduar Ndjenat Tuaja?

Nese ju keni ndonje problem me komunikim me dike te familjes ja se qfare duhet te beni.

Bisedoni me personin te cilin keni problem me komunikim. Gjeni nje kohe kur ata nuk kane obligime ose ndonje pune tjeter.

Tregojini ngadale per poziten tuaj. Tregoni atyre se si ju ndiheni dhe se eshte e rendesishme qe ata te ju kuptojne.

Ndegjoni se cfare ata ju thone.

Nese ju ende nuk jeni duke u pajtuar provoni ti jepni kohe.

Provoni te bisedoni me ndonje anetar tjeter te familjes (e prefuar me dike qe e njeh personin qe ju deshironi te komunikoni) ata mund te ju japin ndihme per kete situate.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME