Qysh Me i Trajtu Duart e Djersituara?

Jane disa menyra te trajtimit te duareve te djersitura, te cilat do i mesoni me poshte.

Provoni te i lani duart. Lani me uje te ftohte apo te ngrohte, dhe pasi ti fshini me peshqir, dhe pasi ti fshini duart duhet te vereni dallim.

Perdorni pomade te bebeve, pomadet ju ndihmojne shume ne largimin e djerses.

Gjithashtu mund te perdorni locion per lekure, te vizatoni doktorin, apo edhe te i vendosni duart para flutures.