Qysh Me i Thene Dikujt qe ju Nuk e Pelqeni?

Jeni ndier ndonje here te perdorur dhe nuk deshironi te qendroni me nje person sepse ju nuk i pelqeni ata, mire ne kemi disa menyra qe ju te mund ti thoni se nuk i pelqeni.

Se pari pyetni shoket tuaj se a e pelqejne kete person. Nese shoket tuaj e pelqejne kete person do te jete pak me e veshtire qe ti thoni se ju nuk e pelqeni ate.

Mos punoni me ta ndonje pune ne grup.

Mos u pajtoni me kete person me cfaredo qe flet.

Nese shoket tuaj nuk e pelqejne ate person ju mund te arsyetoheni dhe ti thoni se shoket e juaj nuk e pelqejne ate dhe ju nuk do te dukeni si djal i keq.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME