Qysh Me I Tejkalu Reklamat qe Shfaqen Para Videove ne YouTube?

Me ndryshime e reja ne faqen e YouTube, para se ta shikoni videon qe e keni kerkuar, jeni te detyruar qe se pari te shikoni nje reklame 10-15 sekondeshe.

Reklamat e padeshiruara qe shfaqen para videove ne YouTube, tani mund ti largoni me nje shtese per Google Chrome te quajtur “Skip ads on YouTube – No illegal block” te cilen mund ta shkarkoni falas nga ketu: https://chrome.google.com/webstore/detail/epbmnbdplhcomkedpjfceakddnbgfjmf

Vetem duhet te klikoni butonin Add to Chrome, dhe shtesa do te instalohet automatikisht.

Sapo te filloi te shfaqet reklama para videos, klikoni butonin e kalter Play si ne foton e me poshtme:

Tani mund ta shikoni videon pa pasur nevoje te prisni dhe ta shikoni reklamen.