Qysh Me i Shmang Pjeset e Frikshme Nga Video-t?

Ju jep ndonjehere ndokush ndonje video: “Thjesht shikoje do mahnitesh”, kurse ti ke frike se ne fund te saj do shfaqet ndonje pjese e frikshme ne fund qe do ju frikesoj (sic ndodh me shume video)? Ja se si ta shmangni kete pjese.

frikshme

Percjellni shenjat paralajmeruese. Ndaloni videon dhe mos e shikoni, edhe nese ju thot ndokush i aferm qe ta beni. Shikoni shenjat e asaj se a eshte e frikshme(p.sh. komentet ne youtube, titulli etj.).

Kontrolloni zerin, por mos e shiqoni videon. Ne rast se eshte shume e zhurshme ne pjesen e mesme apo sidomos te fundit, ka gjasa te jete nje trik.

Ndaleni zerin nese jeni akoma te pa-sigurt. Largohuni ne distance ku mund ta shihni videon, por jo edhe aq mire. Ne rast se ju shfaqet dic befas, eshte nje trik.

Qysh me kuptu pasqyrimin matematik?

Qysh me kuptu ligjin e thyerjes së dritës?