Qysh Me i Shkarku Fotot e Mbrojtura nga Flickr?

Flickr i mbron fotografite duke vendosur nje fajll transparent “spaceball.gif” mbi fotografi dhe keshtu e ben te pamundur qe fotografine ta ruajme ne kompjuter.

Normalisht ne firefox mund te klikoni me tastin e djathte mbi fotografi, dhe te zgjedhni opcionin “Save Image As…” per ta ruajtur fotografine ne kompjuter. Por nese perdorni kete metode, fotografia e ruajtur do te jete ne formatin 1 x 1 piksella.

Ekziston nje menyre e thjeshte me te cilen mund ti ruani keto fotografi.

Hapeni nje faqe te Flickr.

Flickr download protected photo

Shtypni Ctrl + A per te selektuar tere faqen.

Press ATRL+A

Nese shikoni me kujdes ne pjesen e poshte te fotos eshte nje hapesire e vogel e lene nga spaceball.gif perafersisht 1mm.

1 mm is left

Klikoni me tastin e djathte mbi ate hapesire dhe zgjedhni “View Image”.

Tani mund ta ruani fotografine me opcionin “Save Image As…”