Qysh Me i Shkarku Aplikacionet qe Jane me Pagese ne iPhone, FALAS?

Free My apps ka disa dhurata per ju.  Tani ju mund te shkarkoni te gjitha aplikacionet qe jane me pagese ne iPhone falas dhe legalisht.

Pasi qe nuk keni nevoje te paguani, ketu ju do te humbisni vetem nje pjese te vogel te kohes suaj. Kjo funksionon qe ju duhet te fitoni pike duke shkarkuar programe.
https://i0.wp.com/asset2.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim/2012/02/03/1_Free_My_Apps_270x405.png?resize=217%2C326
Keto jane hapat se si te filloni te merni aplikacione falas:

1.Vizitoni freemyapps.com nga iPhone i juaj.

2. Selektoni nje nga reklamuasit e freemyapps qe ta shkarkoni qe te fitoni pike. Nese e keni shkarkuar me pare ju nuk do te fitoni pike per aplikacionin qe do te shkarkoni. Sigurohuni qe te jete aplikacioni qe kurre nuk e keni instaluar.

3. Kur te jeni ne hapin e instalimit klikoni tek Okay.

4. Pasi te shkarkoni aplikacionin te cilin e keni mare nga reklamuesit e kesaj faqe iPhone i juaj duhet te redirektohet ne Safari qe ta shkarkoni aplikacionin te cilin ju e deshironi. Nese iPhone nuk ju redirekton kyquni vete ne safari.

Pasi te jeni ketu klikoni Okay prape. Kete here ju do te ridrejtoheni ne iTunes qe do te shkarkoni aplikacionet te cila ju duhen falas.

5. Pasi aplikacioni i reklamuesve te shkarkohet ju hapeni ate per 30seconda. Pasi ju e keni bere kete ju do te mund te zgjedhni aplikacionin te cilin deshironi te merni me piket qe keni fituar.
Kete proces mund ta perserisni sa here qe te deshironi, mund te fitoni pike per cdo aplikacion qe ju duhet.

6. Pasi qe ju te keni pike te mjaftueshme per te paguara, Ju mund te zgjedhnie ne Gift apps. Dhe aprovojeni aplikacionin qe ju deshironi.

Per kete juve do te ju duhet te jeni i kycur ne iTunes llogarine tuaj.