Qysh Me i Shendrru Formatet e Fonteve?

Shndërruesi Online i Fontit është një aplikacion në ueb që shndërrn fontet në pothuajse të gjitha llojet e tjera të fonteve. Ky veprim ndoshta do të ishte i nevojshme që të paguhej, por me anë të këtij aplikacion ju mund t’i shndërroni fontet falas.

Në ditët e sotme është një gjë e pakëndshme kur një lloj fonti nuk bën në sistemin tuaj operativ, por tani e tutje do të jetë i përdorueshëm. Çfarë situate qofshi ju, Online Font Converter mund të jetë si vegël e dobishme për fontet tuaja dhe këto shërbime ju mund t’i kryeni pa pasur nevojë të paguani, por edhe donacionet tuaja janë të mirëseradhura për mirëmbajtësit e këtij aplikacioni.

Për ta përdorur atë, ju duhet të regjistroheni (ose jo – ju e keni mundësinë që ta kaloni këtë), përzgjedhni fontin që dëshironi ta shndërroni dhe shkruani adresën tuaj elektronike nëse dëshironi që të lajmëroheni se kur mbaron shndërrimi. Kjo është e tëra. Online Font Converter është mjaft i përdorshëm, kur ju keni nevojë për të shndërruar një font.

Online Font Converter

Burimi:http://openworld.al/index.php/keshilla/437-shnderroni-formatet-e-fonteve

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME