Qysh Me i Selektu te Gjithe Shoket per Invite ne Facebook?

Nese keni krijuar ndonje fan page, grup, event, etj. dhe deshironi ti ftoni te gjithe shoket qe i keni ne Facebook te ju bashkangjiten, atehere kete ua lehteson nje shtese e cila mundeson qe ti ftoni (beni invite) te gjithe shoket me nje klikim. Kjo shtese funksionon ne shfletuesit Mozilla Firefox si dhe Google Chrome.

Instalimi i shteses ne Mozilla Firefox:

Se pari duhet e instaloni Grease Monkey nga ketu: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/

Me pas instaloni shtesen per Firefox nga ketu: http://userscripts.org/scripts/show/89653

Pas instalimit te shteses, shkoni te fan page, grupi, eventi ku deshironi ti ftoni shoket dhe klikoni invite, do te ju shfaqet dritarja si ne foto, dhe me pas klikoni Select all:

Instalimi i shteses ne Google Chrome:

Klikoni ne linkun: https://chrome.google.com/webstore/detail/ofcnbnhefnmjancehemliplicihbcjjb?hl=en

Dhe me pas klikoni Add to Chrome.

Pas instalimit te shteses, shkoni te fan page, grupi, eventi ku deshironi ti ftoni shoket dhe klikoni invite, do te ju shfaqet dritarja si ne foto, dhe me pas klikoni Toggle all:

 

  • o fatos a po ma qel ni fb

  • hasani

    huuahuauauuhahuahu pash familjen sdi me qel fb — – ndiq rregullat — spari hape nje email – shko http://www.outlook.com nqet domain edhe shko sing up now i jep te dhenat e tua pasi ta krijosh emailin shko te facebook edhe regjistroju me imelen qe e krijove sepse nuk mundesh me nje imail me hap 2 fb

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?