Qysh Me i Ftu ne Event te Gjithe Miqte ne Facebook?

Në eventin përkatës, shkoni te mundësia për me i selektu krejtë
friends-at (select guests to invite) edhe e klikon.

Kodin e mëposhtëm e kopjon edhe e vendosë aty ku shkruhet emri i web-it
(pra, te linku)..edhe e prekë enter.

KODI: javascript:var x=document.getElementsByTagName(“input”);for(vari=0;i

//Falenderojme lexuesen tone Mrika S per kontributin ne kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME