Qysh Me I Rujt Ditelindjet e Shokeve te Facebook-ut ne Kompjuter?

Ndodh qe te harroni ditelindjet e shokeve pasi qe nuk jeni kucyr ne Facebook per nje kohe te gjate? Per te mos i derguar urimet e vonshme per ditelindje, ne vazhdim do te mesoni se si ti ruani ditelindjet e shokeve ne kompjuterin tuaj.

Nga faqja e Facebook-ut zgjedhni Events qe gjendet ne anen e majte, me pas klikoni Birthdays ne fund te faqes Events.

Ne pjesen e poshtme te faqes Birthdays, klikoni mbi Export Birthdays.

Kopjoni URL duke klikuar me tastin e djathte mbi link dhe me pas zgjedhni Copy link address ne Chrome, ose Copy Link Location ne Firefox.

Vendosni URL ne nje tab te ri ose ne dritare te re te shfletuesit, dhe fshini pjesen “webcal://” ne menyre qe URL te fillon me “www”, me pas shtypni Enter.

Ruajeni fajllin ICS duke klikuar Save.

Me pas ate fajll mund ta hapni me kalendarin e Microsoft Outlook, dhe ditelindjet e shokeve do te renditen neper datat e caktuara.