Qysh Me i Ruajt Videot nga YouTube Direkt ne Dropbox?

Nese jeni duke kerkuar nje menyre te thjeshte dhe te shpejte per te arkivuar video nga YouTube ne llogarine tuaj ne Dropbox, atehere kjo eshte menyra me e mire dhe e shpejte per ta bere kete.

E tera qe duhet te beni eshte te shkoni te faqja http://videodropper.ep.io/ dhe te kyceni me llogarine tuaj te Dropbox, dhe te vendosni linkun e videos nga YouTube dhe te klikoni Send to Dropbox.