Qysh Me i Ruajt Theniet e Preferuara?

Shkrimi i nje letre apo emaili mund te permbyllet ne menyre perfekte me nje fjali domethenese nga dijetaret, folozofet, apo shkrimtaret. Ruajtjen dhe organiziminin e thenieve tuaja te preferuara eshte veshtire ta beni ne Word apo Notepad, pasi qe per gjetjen e thenies se duhur ne castin e duhur ju duhet te lexoni tere dokumentin. Gjithe kete ua lehteson programi Quick Quote te cilin mund ta shkarkoni falas nga ketu: http://sourceforge.net/projects/quickquote/

Per te shtuar thenie klikoni File -> New Quote…

Shkruani te gjitha informacionet e nevojshme si ne fotografine e meposhtme:

Per ti gjetur theniet te opcioni search shkruani emrin, autorin, tag, apo daten kur e keni shtuar thenien: