Qysh Me i Rrite Domatet Mbrapsht?

Pregadisni vendin dhe zgjidheni ndonje vend qe eshte afer diellit. Vendosini vjerrese, sepse do vendosim domatet te cilat do te dalin mrapsht.

Merrni ndonje vazo per mbjellje, vendoseni bimen e domatos, dhe ujiteni

Ndonje shishe te plastikes e merrni dhe e preni si ne foto:

Largojeni domaten nga vazoja, dhe vendoseni si me poshte:

Tani mbusheni me dhe te pershtatshem per lule, dhe lidheni me dicka, pasi ju duhet per ta vendosur ne vendin qe e keni zgjedhur.