Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?

A keni goma të vjetëruara dhe që janë të papërdorshme? Nëse po atëherë shiqoni fotografitë e mëposhtme me ideja të ndryshme në mënyrë që të dekoroni shtëpinë  tuaj.

Gomat në murë

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?12

Improvizim i luhajës nga gomat

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?

Pellg i bërë nga goma e madhe

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?1

Lulishte nga gomat të ngjyrosura

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?2

Ulëse nga gomat e ngjyrosura

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?3

Llambadar 

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?11

Figura në formë të kafshëve nga gomat

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?9

Papagall tropikal nga goma

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?4

Luhajë e ulët nga goma

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?8

Tavolinë për oborr nga goma të ngjyrosura

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?10

Vazo kreative nga gomat

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?5

Tavolinë dhome nga goma

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?13

Kurorë lulesh nga goma

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?14

Ulëse nga goma e mbështjellur me litar

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?6

Goma e brendshme e mbështjellur

Qysh me i ripërdorë gomat e vjetëruara?7

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME