Qysh Me i Rikthy Kontaktet e Fshira ne Yahoo Mail?

Nese i keni fshi aksidentalisht kontaktet nga llogaria juaj ne Yahoo atehere ky artikull do te ju mesoje se si ti riktheni ato.

Kyquni ne emailin tuaj http://mail.yahoo.com/

Shkoni te tabi Contacts

Klikoni View nga menyja renese, dhe zgjedhni opcionin Deleted Contacts.

Zgjedhni se cilat kontakte deshironi ti riktheni

Klikoni butonin Restore.

Nese deshironi ti riktheni disa kontakte per njehere ateher mund te perdorni metoden e selektimit me checkbox