Qysh me i rikthy fotografitë e fshira në iOS 8?

Nëse aksidentalisht fshini një foto ose video iOS 8, ju mund ta riktheni brenda 30 ditëve. Kjo mundësi është shtuar në verzionin e fundit të iOS.
Rikthe fotot ne iphone

Kur një foto ose video fshihet, iOS 8 vendoset në një album të quajtur Recently Deleted. Ju mund të hyni në këtë album duke hapur aplikacionin Photos->Recently Deleted.
qysh me rikthy fotot ne iphone

Albumi Recently Deleted tregon të gjitha fotot dhe videot që keni fshirë së bashku me numrin e ditëve që keni afat për t’i rikthyer ato. Zgjedhni foton që dëshironi ta riktheni dhe selektojeni.
qysh mi kthy fotot qe i kom fshi ne iphone

Pasi ta keni hapur foton, klikoni mbi opcionin Recover që gjendet në anën e djathtë poshtë.
rikthe fotot e fshira ne iphone

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME