Qysh Me I Ridefinu Tastet e Prishura ne Kompjuter?

Nese ne laptopin tuaj eshte prishur ndonje tast te cilin e perdorni shume, dhe nuk mund ta rregulloni harduerin qe eshte pergjegjes per kete prishje, atehere ne do te ju tregojme se si do te mund ta perdorni nje tast tjeter me funksionin e tastit te prishur.

KeyTweak eshte program per ridefinimin e tasteve te kompjuterit. Programi eshte 280KB dhe mund ta shkarkoni pa pagese nga ketu: http://webpages.charter.net/krumsick/

Hapeni programin dhe do te shihni tastieren virtuale, ku secilit tast i eshte caktuar nje numer.

Klikoni me maus mbi tastin e deshiruar, dhe zgjedhni tastin e ridefinuar nga menyja renese.

KeyTweak i ka dy te ashtuquajtura Teach Modes. Pjesa Full Mode mundeson ridefinimin e dy tasteve te shtypura me nje tast te vetem. Pjesa Half Mode mundeson ridefinimin e nje tasti me nje tast tjeter.

Programi KeyTweak punon ne sistemet operative Windows NT4.0/2000/XP/2003/Vista/7