Qysh Me i Rifresku DNS-at?

Shpesh, atyne qe kan webfaqe, kur ta transferojn, rinovojn, konfigurojn etj etj domainin e tyne, i paraqitet problem edhe nuk i hapet me disa dit. Ky artikull ka me ju tregu qysh me ju hap webfaqja menjeher.

Se pari shkoni ne kete faqe:
http://www.kloth.net/services/nslookup.php

Aty vetem e plotsoni emrin e domainit dhe klikoni look it up.

Pas kesaj shkoni C:WINDOWSsystem32driversetc

he e keni nje file hosts, hapeni me notepad. Editojeni filen, dhe shtojini ne fund IP qe e keni mare tek site me lart, si dhe domainin, shembull:

174.142.75.21 qysh.me
mund te provoni edhe versionin me www, pra
174.142.75.21 www.qysh.me

Pas kesaj ristartoni browserin dhe duhet te ju punoj.

Ndonjeher vonohet disa minuta, por gjithmone funksionon.

//Falenderojme Dardan Hask per kontributin ne qysh.me

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME