Qysh Me i Relaksu Kembet Tuaja?

Qysh Me i relaksu kembet tuaja pas nje dite te veshtire ne pune, dhe te kene nje ndjenje relaksuese?

Mbushini 2 legena me uje, njerin me te ftohte e tjetrin me te ngrohte.

Vendosini kembet tuaja ne legenin me uje te ftohte per 60 sekonda, pastaj ne ate me te ngrohte.

Perseriteni kete procedure 3 here.

Fshini kembet me peshqir, dhe vendosni locion apo ndonje leng per te ferkuar kembet.